Yhteystiedot

Itsenäisyyspuolueen Satakunnan piiri
Lena Wiksten, pj
Marjatta Herrala, siht
e-mail:
ipu.satakunta@gmail.com
Sihteerin puhelin
0407489145

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:149105 kpl

KANSANÄÄNESTYS SUOMEN JÄSENYYDESTÄ EUROOPAN UNIONISSA

(Kirjoitus on lisätty näille sivuille 14.5.2013.)

Valtaa pitävät puolueet liittivät valheiden, salailun ja vääristellyn propagandan avulla Suomen 19 vuotta sitten Euroopan unioniin. Tapahtui kansallinen onnettomuus, suurin maailmansodan jälkeen. Menetimme Eu:n jäsenenä itsenäisyytemme ja itsemääräämisoikeutemme.

Itsenäisyys on paljon enemmän kuin juhlapuheiden korusana. Kuluneet vuodet ovat jo sen osoittaneet. Itsenäisyys merkitsee mahdollisuutta hyödyntää suomalaisten työn, luovuuden ja säästäväisyyden tulokset Suomen ja suomalaisten hyväksi. Se merkitsee oikeutta hallita omia luonnonvarojamme ja omalla työllämme koottuja pääomia, oikeutta pitää oma raha ja määrätä sen kansainvälisestä vaihtoarvosta. Itsenäisyys merkitsee oikeutta vastata omasta taloudestamme ja kieltäytyä maksamasta velkoja, joita muut kansat ovat omalla taloudenpidollaan keränneet.

Itsenäisyys merkitsee oikeutta määrätä omasta lainsäädännöstämme, omista elämisen säännöistämme, omasta elintarvikehuollostamme, omasta turvallisuudestamme. Se merkitsee, että suomalaiset voivat ylläpitää ja kehittää omaa maataan yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden merkeissä kaikkien suomalaisten kansankodiksi, huolehtien myös avuttomista, sairaista ja jalkoihin
jääneistä kanssaihmisistämme.

Demokratiassa vain pieni voi olla kaunista. Suomi on riittävän suuri selviytyäkseen itsenäisenä maana muiden itsenäisten maiden joukossa, ja riittävän pieni antaakseen kansalaisilleen todelliset kansanvallan harjoittamismahdollisuudet. Viidensadan miljoonan hirviövaltiossa ei ole tilaa
demokratialle.

Suomea ei saa sulattaa yhden prosentin ainesosaksi suurten maiden, suurten pääomien ja jättiläismäisen virkavallan hallitsemaan ahneeseen suurvaltaan. Tämä maa on suomalaisten maa.

Euroopan unioni yrittää anastaa yksinoikeuden Eurooppa- sanaan. Mutta Eurooppa on Eu:n vallanpitäjistä riippumatta isänmaiden Eurooppa, maantieteellinen käsite, kaikkien eurooppalaisten koti ja Euroopan kaikkien kansojen kulttuuriperintö. Me suomalaiset olemme olleet eurooppalaisia kaksi vuosituhatta ja tulemme edelleen olemaan, Eu:lta lupaa kysymättä. Me suomalaiset haluamme kaupan ja kilpailun vapautta Euroopassa, ihmisten vapaata liikkumisoikeutta, nuorten mahdollisuutta saada oppia eri maissa ja erilaisista kulttuureista. Kaikki tämä on saatavissa itsenäisyydestä luopumatta Euroopan Talousalueen jäsenenä. Norjan ja Sveitsin valitsema tie on myös meidän tiemme.

Liity mukaan vaatimaan kansanäänestystä Suomen jäsenyydestä Eu:ssa ! Nyt on kysymys Suomen itsenäisyydestä ja meidän kaikkien tulevaisuudesta.

Keijo Korhonen

Kirjoittaja on fil.tohtori, joka on toiminut mm. Suomen historian professorina
ja ulkoministerinä

*** 

Professori Keijo Korhonen kehottaa äänestämään Itsenäisyyspuoluetta

Mm. ulkoministerinä ja Suomen YK-suurlähettiläänä toimineen professori Keijo Korhosen lähettämä teksti kokonaisuudessaan teille luettavaksi, jossa hän kehottaa äänestämään Itsenäisyyspuolueen ehdokkaita.

 

TERVEISIÄ KEIJO KORHOSELTA


Terveisiä kotimaakuntaan ja Suomeen täältä valtameren ja ison mantereen takaa. Ikää on minullekin karttunut. Amerikassa kuitenkin arvostetaan kokemusta ja tietoa. Eläkeikäistä pyydetään pitämään yliopistokursseja.

Sekä täällä Yhdysvalloissa että Euroopan maissa on vakavia ja sitkeitä talousongelmia. Taustalla on ylettömiin mennyt sääntelemätön globalismi.

Teollisuustuotteiden vapaakauppaa kannatan, samoin ihmisten, tietojen ja taitojen liikkuvuutta. Mutta nykyinen järjestelmä estää pieniä syrjäisiä kansoja puolustamasta omia etujaan. Suomi ajautui onnettomuudekseen EU:n jäseneksi eli Keski-Euroopan isojen maiden, kansainvälisten korporaatioiden ja kansainvälisen virkamieseliitin riistettäväksi. Meistä on tehty yhden prosentin valtio, EU:n merkityksetön ainesosa: vähäinen kuluttaja-alue, pääomansa ja työnsä tulokset muualle luovuttava hyödynnyskohde sekä mitätön metsä- ja luontoreservi. Läheisessä tulevaisuudessa meistä tulee myös EU-maiden ydinjätteiden hautausmaa.

Muuan riiston esimerkki on valuutan vaihtokurssien määräytyminen. Maailman mahtajille sopii, että tavara tehdään halvalla kehitysmaissa ja myydään kalliilla Euroopassa ja Amerikassa. Vakaaksi valehdellun euronarvo nousi dollariin nähden viimeisten kymmenen vuoden aikana noin 85%.

Euro-maiden tuotantokustannukset nousivat saman verran. Suomenkin pitäisi nyt tehdä paperia Kiinan työpalkoilla. Puun pitäisi kasvaa trooppisen Brasilian vauhdilla.

Kainuun leivän isän Kajaani- Yhtiön teurastaminen on eräs esimerkki siitä mitä seuraa, kun omasta itsenäisestä talouspolitiikasta luovutaan. Suomen olisi pitänyt tehdä kuten Ruotsi eli joustaa oman valuutanhinnoissa ja säilyttää vientimahdollisuutensa. Se ei käy – Ruotsilla on itsenäinen rahayksikkö ja kansantalous, Suomella ei. Ruotsin talous ja vienti kukoistavat, Suomi kärsii euron ja EU:n orjana. Kaiken kukkuraksi joudumme loputtomasti maksamaan tuhlaukseen ja uhkapeliin ryhtyneiden euro-maiden velkoja.

Kaikki uhkakuvat, jotka aikoinani esitin, ovat surullista kyllä toteutuneet. Olemme oppineet kovan kautta, mitä merkitsee itsenäisyydestä luopuminen. Näin ei voi jatkua. On päästävä eroon EU:sta ja eurosta ja palautettava oman talouden hallinta. Se riippuu meidän kansalaisten tahdosta eli Eduskunnan kokoonpanosta.

Valtapuolueet ovat pettäneet Suomen kansan. Niiden kaikkien politiikka on samaa maata kuin maalarin housut – vaihtoehdottomuuden Korkeaa Veisua. EU:n nuoleskelijaksi on ikävä kyllä sortunut myös Timo Soinin puolue - Soinin vaaliohjelma ei vaadi itsenäisyyden palauttamista. Ainoa todellinen oppositiopuolue on Itsenäisyyspuolue IPU. Se on meidän 17 vuoden takaisen vaalitaistelumme– Kolmannen Itsenäisyystaistelun – henkinen perijä.

Valtamedia on tietenkin polkenut IPU:n näkymättömiin. Mutta IPU:lla näyttää nyt olevan onnistunut vaaliliitto myös Kuopion vaalipiirissä. Keskittäkää äänenne IPU:lle

Käykää hyvät ystävät äänestämässä! Kotiin jääminen merkitsee Kokoomuksen tukemista. Kokoomuksen voitto merkitsisi Suomen viemistä NATO: on. Sotilasliiton jäsenyys olisi lopullinen onnettomuus Suomen kansalle.

Suomen itsenäisyys takaisin !


Kevätterveisin Keijo Korhonen